Zuurstof Peeling

Zuurstof peeling

OxyGeneo geeft u de huidverbetering die u verdient.

Benieuwd naar wat OxyGeneo voor u kan betekenen?

OxyGeneo behandeling is een behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie en fruitzuurpeeling met zuurstoftherapie van binnenuit. OxyGeneo is het alternatief voor microdermabrasie en zuurstoftherapie in 1 behandeling. De OxyGeno behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens zoals met Bindweefsel/lymfedrainagemassage, Ultrasound, TriPollar en Lichttherapie.

De OxyGeneo behandeling in stappen

 1. Exfoliatie: verwijderen van dode huidcellen van de bovenste huidlaag
 2. Infuse: insluizen van werkstoffen
 3. Oxygenate: verhoging van de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit
 4. Ultrasound: Diepere opname van werkstoffen
 5. Tripollar: voor de verstrakking en lifting van de huid

De behandeling van OxyGeneo bestaat uit een aantal stappen waarmee tot diep in de huid gereinigd wordt. Doordat echte huidverbetering van binnenuit komt, wordt niet alleen de bovenste huidlaag behandeld, maar ook de onderliggende huidlagen. De behandeling van OxyGeneo is geheel pijnloos. Voor een stralende en egale huid op de lange termijn raden wij aan om meerdere behandelingen in een kuurverband te ondergaan. Zo heeft u het hele jaar de perfecte uitstraling!

Huidverbetering voor elk huidtype

Iedereen heeft een andere type huid met andere huidproblemen. Toch werkt elke huid hetzelfde en heeft het dezelfde functies. De OxyGeneo behandeling is geschikt voor elk huidtype en het hele gelaat. Doordat de behandeling van OxyGeneo  elke huidlaag aanpakt en verbetert, maakt het niet uit wat uw huidproblemen zijn. Elk huidprobleem kan verminderd worden met de behandeling van OxyGeneo.

 

Verbetering van huidproblemen

Iedereen heeft wel eens last van huidproblemen. Het kan met de leeftijd te maken hebben of de leef- en eetgewoonten. Sommige problemen gaan vanzelf weer weg, maar er zijn ook huidproblemen die niet vanzelf weggaan. Zo kunt u denken aan:

- Littekens
- Grauwe huidskleur
- Fijne rimpeltjes
- Striae
- Littekenweefsel
- Vermoeide huid

De behandeling van OxyGeneo kan helpen bij bovenstaande huidproblemen.

Hoe werkt OxyGeneo?

Stap 1: Exfoliatie

De bovenste laag van de huid wordt gescrubd. Overtollige huidcellen en de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor kan de huid sneller nieuwe ingrediënten opnemen.

Stap 2: Insluizen

Door de exfoliatie en een verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit kan de huid de nieuwe actieve ingrediënten beter opnemen.

Stap 3: Zuurstof

Op de huid ontstaan CO2 belletjes die zacht op het huidoppervlak uiteen spatten. Dit staat ook wel bekend als carboxy-therapie. Deze belletjes veroorzaken een Bohr-effect waardoor zuurstofrijk bloed direct naar het behandelgebied wordt gestuurd waarbij zowel extra zuurstof als voedingsstoffen van binnenuit in de huid komen. Het resultaat is een stralende en goed gevoede huid.

De voordelen voor jouw huid

 • stimuleert de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit
 • meer resultaat in minder tijd
 • geeft de huid een peeling exfoliatie zonder hersteltijd
 • super anti-aging werking
 • direct een stralende huid
 • geeft de huid een betere hydratatie
 • de huid krijgt een egale en frisse uitstraling
 • geeft de huid meer volume
 • vermindert oppervlakkige pigmentvlekken
 • stimuleert de aanmaak van collageen
 • vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • verbetert de huidstructuur
 • grove poriën worden fijner

De behandelingen zijn het gehele jaar door te ondergaan en hebben direct resultaat. Er is geen hersteltijd dus zelfs vlak voor een feestje is de behandeling mogelijk!