WISHPro

 

Jouw huid is uniek! Een behandeling met WISHPro is daarom volledig afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie en huidbehoefte. Er wordt gewerkt met verschillende serumcapsules. Stuk voor stuk speciaal gedoseerd met actieve ingrediënten om jouw huid maximaal te verbeteren. Na 15 minuten heb je al een zichtbaar effect en na een kuur van meerdere behandelingen kun je extra lang genieten van een gezonde, stralende, gladde en gehydrateerd huid. WISHPro is er voor ieder huidtype, jong, oud, man, vrouw en voor diverse huidindicaties als lijntjes en rimpels, slappe huid, droge huid, vette huid, acne en pigmentvlekken. 

 

WISHPro maakt gebruik van Magnetic Infusion Technology en lichttherapie, dit is een geavanceerde technologie die gebruik maakt van krachtige magneten. Dit stimuleert de elastine- en collageenproductie, levert voedingstoffen, ondersteuntde spiervezels en verbetert de huidhydratatie. Lichttherapie ( rood of blauw) is ook een onderdeel van de Wishpro behandeling. Rood licht gebruiken we bij een droge huid, verouderde huid, rimpels. Blauw licht gebruiken wij voor acne en rode gevoelige huid.

Alle behandelingen zijn uit te bereiden met de WISHpro techniek om de behandeling nog intensiever te maken

Voor wie?

WISHpro biedt een breed scala aan behandelingsopties, perfect afgestemd op jouw individuele behoefte, Deze techniek is aanbevolen voor zowel een probleemhuid als voor de rijpere huid waarbij een direct anti-ageing effect gewenst is.

WISHpro is geschikt voor elk huidtype en elke behoefte.

Welke behandeling past bij jou?

WISHpro biedt de volgende behandelopties:

  • Huidverjonging
  • Huidvernieuwing
  • Anti-ageing
  • Probleemhuid/ vette huid
  • Acnehuid
  • Kalmeren van een droge/ geirriteerde huid
  • Ongelijkmatige huidteint.

Het is een heerlijk ontspannen behandeling, pijnloos, niet – invasief en 100 % veilig, zonder bijwerkingen of herstelperiode.

Hoe vaak?

Na 1 behandeling zie je al effect! Lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar, de huid voelt steviger en elastischer aan en heeft een mooie, natuurlijke glans. Dit effect houdt ongeveer 1 maand aan.

Voor een meer zichtbaar en langduriger resultaat adviseren wij een behandelkuur van 6 tot 8 weken (1 tot 2 wekelijks).

Ook nieuwsgierig naar onze behandeling? Stuur ons via het contactformulier een bericht.