Ultrasound Ledtherapie

Ultrasound met de acitilft

Huidverbetering met Ultrasound

Huidverzorging die comfort en plezier koppelt aan doeltreffendheid bij uw huidverbetering. Bij 4 Face Peelingcenter gaan we net even verder. Huidverbeterende trillingen. Bij deze behandeling wordt het directe resultaat voor uw huidverbetering gegarandeerd door een perfecte samenwerking tussen de biologische effecten van ultrasound, licht- en Led-kleurentherapie en de actieve bestanddelen van geselecteerde huidverzorgingsproducten. Ultrasound zijn ultrasone geluidsgolven die zo hoog zijn dat ze trillingen geven die niet hoorbaar zijn. De Actiliftlift is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de huidverzorging en huidverbetering en kan ook als intensieve huidverbeterende kuur gegeven worden.

Deze schoonheidsbehandeling zorgt direct voor een huidverbetering en is hierdoor niet alleen zeer effectief maar ook ontspannend. Huidtherapie Actilift kan worden toegepast voor veel verschillende huidproblemen maar o.a. voor:

- Rimpel vermindering en vervagen van lijntjes
- Verstevigen of liften van de huid
- De zeer gevoelige huid
- Huidverzorging, hydratatie
- Huidverbetering voor de gemengde- en de vette huid.
- Acne huidbehandelingen
- Huidproblemen zoals onzuiverheden en littekens gezicht
- Minimalisering van roodheid
- Rosacea verbeteren
- Totale huidverzorging en huidverbetering

Ultrasound:

Deze sondes oefenen akoestische druk uit op de huid en brengen een micro-massage teweeg. De biologische effecten van deze sondes begunstigen het gladmaken van rimpels en rimpellijntjes. Het grootste voordeel van ultrasone geluidsgolven is sonoforese. Sonoforese is het insluizen van werkstoffen, doordat de trillingen de huidlagen hebben opengemaakt kunnen de werkstoffen tot in de lederhuid komen. De sonoforese draagt dus bij aan de huidverbetering. Het inwerken van de cosmetica wordt verbeterd en laat de belangrijke synergie tussen actieve stoffen en de metabolische stimulatie toe. Deze vorm van huidverzorging geeft de huid kracht en stevigheid.

Ledtherapie:

Lichttherapie is tegenwoordig een echte behandelingstechniek geworden dankzij de hyperlichtgevende diodes (led). Elke actie bij de huidtherapie van de Actilift wordt gekoppeld aan een specifieke kleur die, wanneer ze op de huid wordt verspreid, het beoogde huidverbetering resultaat vergroot. De lichtenergie werkt door directe actie op de behandelde zone alsook op het psychische vlak. Men weet bijvoorbeeld dat rood opwekkende eigenschappen heeft, blauw daarentegen is een rustgevende kleur. Kortom, elke kleur draagt bij aan uw huidverzorging.

Concluderend kunnen wij stellen dat bij deze vorm van huidtherapie de Actilift met ultrasound zeker bijdraagt aan uw huidverzorging en huidverbetering en bovendien wordt de gehele behandeling als zeer ontspannend ervaren. Wilt u ook een behandeling met ultrasound ervaren bij 4Face Peelingcenter Hoorn? Neem dan direct contact op.