Neem contact met ons op: +31613242109

Actilift Radiofrequentie

Radiofrequentie met de actilift

Huidverbetering door Radiofrequentie behandelingen. Bij 4 Face maken wij gebruik van 2 systemen zodat we het bij ‘alle’ huidtypes in kunnen zetten.

De Tripolaire radiofrequentie behandeling van 4Face Peelingcenter Hoorn zorgt voor ongekende resultaten! De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Efficiëntie is zichtbaar op alle huidtypes met weinig beperkingen.

Radiofrequentie als huidtherapie

Deze huidtherapie werd tot voor kort uitsluitend toegepast in medische centra in Frankrijk. En recent ook in weinig klinieken in Nederland.

 

 

Deze schoonheidsbehandeling zorgt voor een strakkere huid, dus een natuurlijke facelift en is bij een eenmalige behandeling uitermate geschikt ter voorbereiding om er stralend uit te zien bij een leuke gelegenheid! Ook kunnen we deze Huidverbeterende behandeling in zetten als huidverjongingskuur.

De huidtherapie Tripolaire radiofrequentie is bedoeld voor huidverbetering en geeft bij een kuur fantastische resultaten. Tripolaire radiofrequent behandelingen worden toegepast voor;

 

 

 

 

Huidverjonging door een strakke(re) huid
Verminderen van rimpels door een strakke huid
Huidverbetering van de bovenhuid en de onderhuid
Huidverbetering voor alle huidtypes
Huidverbetering bij littekens in het gezicht

Tripolaire radiofrequent behandelingen zijn

absoluut veilig en pijnloos en bovendien heeft u direct resultaat. Bij een kuur heeft u gegarandeerd een strakke(re) huid voor een langdurige periode!

Huidverjonging en celvernieuwing


In de Huidverbeterende behandeling verwarmt de Tripolaire radiofrequentie gelijktijdig de twee lagen van de huid, zonder nadelige gevolgen voor het gezonde weefsel. Onder invloed van de warmte gaan de collageenweefsels en vetcellen krimpen, waardoor een onmiddellijk zichtbare spanning van de huid ontstaat. Na enkele behandelingen zal het collageen regenereren en zo veranderd de slappe huid in een strakke huid. Deze Huidverbeterende behandeling helpt de cel vernieuwing en dus ook de aanmaak van collageen en elastine wat erg belangrijk is voor een strakke, egale huid.

 


Resultaat op korte en langere termijn met radiofrequentie

Behandeling met Tripolaire Radiofrequentie heeft twee effecten. Het korte termijneffect is meteen na de behandeling al merkbaar: de huid is zichtbaar strakker en gladder. De aanmaak van nieuwe collageen vezels neemt echter meer tijd in beslag. Vandaar dat de verbetering nog twee tot vier maanden na de behandeling doorgaat. Het resultaat van de Tripolaire Radiofrequentie is langdurig en verdwijnt dus niet wanneer er met deze huidtherapie gestopt wordt. Wel wordt een maal per 4- 6 weken een onderhoudsbehandeling aanbevolen, om het effect van deze schoonheidsbehandeling te behouden.

Aangename gezichtsbehandeling

Sluit Menu