Peeling

Peeling en Apparatuur

De basis voor een zuiver huidbeeld. De eisen die ons en onze huid gesteld worden, nemen van dag tot dag toe. We krijgen elke dag opnieuw te maken met verschillende (belastende ) invloeden en situaties. Dit geldt niet alleen voor ons, maar ook voor onze huid. Het gevolg is vaak irritaties, onzuiverheden, pigmentstornissen, grove poriën of rimpels.

4FACE CENTER HOORN heeft zich tot doel gesteld om een systematische behandelingen die oplossingsgericht zijn voor huidproblemen en vaak direct zichtbare resultaten leveren. Een goede peeling inclusief apparaat die op het huidtype is afgestemd, vormt de basis voor een zuiver huidbeeld.

Bij een huidprobleem of huidveroudering is het een effectieve manier om de verhoring te verwijderen. Het maakt de poriën fijner en maakt rimpeltjes glad. Hyperpigmentaties, onzuiverheden en littekens verbeteren zichtbaar en nemen af. Het is wetenschappelijk bewezen dat peelings en apparatuur de productie van lichaamseigen collageen en elastine bevordert, die de huidstructuur stabiliseren en jong houden.

Het is van groot belang dat bij de behandeling met de peeling en apparatuur speciaal op elkaar zijn afgestemd op uw huidbeeld.

Cavitatie

Dermabrasie

Dermaplaning

Microdermabrasie

Micropeeling

Natural / Deep Peeling

Zuurstofpeeling