Hyaluron Age Defense 4 Day

Hyaluron Age Defense 4 Day

Deze ultra-hydraterende dagcrème hydrateert en vult grondig om het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Hyaluron Age Defense 4 Day

Een stralende huid vereist langdurig vocht. U wilt een gloed die niet glimt naarmate de dag vordert - en zonder de juiste hydratatie kan de huid er uitgedroogd uitzien, met fijne lijnen en droge plekken die zichtbaarder worden. Je hebt een gezichtscrème nodig met blijvende kracht. Je hebt Hyaluron Age Defense 4 Day nodig. Onze ultra-hydraterende gezichtscrème maakt de huid voller en ziet er jeugdig en gezond uit. Het belangrijkste ingrediënt is Hyaluronzuur, een intense vochtinbrengende crème die dorstige huid lest zodat deze de hele dag zacht en soepel aanvoelt. Hyaluron Age Defense 4 Day is samengesteld met een krachtige combinatie van volledig natuurlijke ingrediënten die uw teint voeden en beschermen. Droge, vochtarme huid wordt nieuw leven ingeblazen met maximaal vocht met onze gezichtscrème en de lichtgewicht, volle textuur voelt niet zwaar of vettig aan op uw huid. Begin je dag goed en geef je huid de verzorging die het nodig heeft om er de hele dag mooi uit te zien.

GEBRUIKSAANWIJZING: Breng de Hyaluron Age Defense 4 Day aan op het gezicht, hals en de bovenste borststreek, masseer de créme zachtjes in uw huid. Gebruik opwaartse en uiterlijke bewegingen, til de huid zachtjes op, zodat de huid het voedingsstofrijke ingrediënt kan absorberen.

€ 48,-

50ml