Huidproducten

Huidproducten

Direct zichtbaar resultaat met de BDR-methode.

Vergelijkbaar met een medische huidbehandeling.

“Age Repair” – niet alleen “Anti-age”

In tegenstelling tot andere producten, transporteert BDR actieve ingrediënten diep in de huidlagen, het verhogen van de huidweerstand door continue verzorging van de huid.

BDR is de methode die het mogelijk maakt om de huidstructuur en de huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden. Het concept is bedoeld voor:

  •     Iedere huid
  •     Elke huidconditie
  •     En ieder huidprobleem

In de afgelopen jaren heeft de methode BDR zich ontwikkeld tot een specialist in derma-georiënteerde huidverzorging. Zichtbare en langdurige successen zijn gegarandeerd door een intelligente combinatie van dermaceutische producten, individuele behandelmogelijkheden en de modernste technologie op gebied van apparatuur. Dankzij de BDR technologie lukt het om de huidfuncties intensief te activeren en de huid te regenereren, zelfs in de diepste rimpels. Met behulp van de methode BDR maakt het cosmetisch instituut van de toekomst een uitmuntende overbrugging naar plastisch-esthetische chirurgie. De BDR behandelmethode kan worden geïntegreerd in een plastisch-chirurgisch concept, door het beiden van vakkundige voor- en nabehandelingen bij medische ingrepen. Invasieve operaties, zoals een rimpelbehandeling door injectie of een chirurgische facelift, worden aangevuld door BDR; de kwaliteit van de huid wordt direct verbeterd.

De meeste huidverzorgingsproducten en methoden zijn niet in staat actieve ingrediënten diep te vervoeren in de juiste huidlagen om zo de huid intensief te verzorgen. Het BDR onderzoekslaboratorium heeft een geheel nieuwe serie van biotechnologische producten ontwikkeld waardoor het BDR wél lukt om actieve ingrediënten diep de huid in te vervoeren. Innovatieve technologie gecombineerd met de meest waardevolle natuurlijke micro moleculaire ingrediënten optimaliseren de huidconditie optimaal!

De huidspecialist van 4Face Peelingcenter heeft een combinatie van moderne apparatuur en dermaceuticals  om dromen om te zetten in realiteit: het effectief aanpakken van huidveroudering!

Draai de tijd terug met BDR! Ontdek het!

DR Renaud

Medisch