Het gezicht van 4Face

Het gezicht van 4Face

Het gezicht van 4Face 
Monique Velle Huidspecialist/gelaatkundige

Monique is een specialist op het gebied van schoonheid en massages en de invloed hiervan op gelaat, lichaam en geest.

Ze behaalde in 1989 haar diploma als schoonheidsspecialiste en herhaalde deze in 2007  samen met pedicure en specialisaties  en bekwaamde zich in  bindweefsel, shiatsu en lymfedrainage massages. Ze volgde eveneens een opleiding tot Gelaatkundige communicatievaardigheden, medische/psychologische basiskennis, hsp coaching, BMR therapie en herborist. Jaarlijks volgt Monique bijscholingen, waardoor ze altijd beschikt over actuele kennis en vaardigheden.
 

Monique is opgegroeid in een ondernemers gezin en is het ondernemen er met de paplepel ingegoten .Monique startte in 1990 haar eigen praktijk aan huis, waar ze schoonheids behandelingen en massages geeft . Ze gebruikt o.a. de volgende massagetechnieken: bindweefseltechnieken, gezichtsreflexologie, klassieke en energetische massages, drukpunt- acupressuur en cosmetische acupunctuur . Volgens Monique weerspiegeld je hele lichaam in je gezicht. Ze wil met haar #4FACEGYM het gelaat laten communiceren met de organen en zo de lichaamsbewustwording van haar cliënten vergroten.

4Face Cosmetics is de nieuwe skincare lijn van 4Face Peelingcenter Hoorn , die zowel de natuur als jouw natuurlijke schoonheid respecteert. Ik help graag vrouwen en mannen met hun huidverzorging skincare behoeften! Ik vertel het altijd aan mijn klanten, thuis huidverzorging skincare is de sleutel! Gelukkig voor jou draag ik al mijn meest geliefde en gebruikte producten en staan deze in mijn huidverbeterende praktijk 4face Peelingcenter Hoorn. Wil je ook een biologisch huidverbeterende product ze zijn staan ook op mijn website voor als je niet in de buurt bent.

Verder is Monique ook een toegewijde en ervaren docente. Al sinds 2010 geeft ze opleidingen, workshops en cursussen op het gebied van schoonheid/pedicure en  massages. ‘Ik vind het heerlijk om mijn kennis uit te dragen en mensen te enthousiasmeren.’ Dankzij haar uitgebreide kennis en ervaring, haar geduld en warme belangstelling voor anderen en hun individueel proces kunnen haar studenten ontzettend veel van haar leren en een geweldige  start maken als professional binnen de wellness branche.