Opleiding Gelaatsleer

Training 4 FACESTYLES vanuit de Lichaamsleer richt zich op persoonlijke ontwikkeling en groei. Communiceren doe je de hele dag door. Je schrijft e-mails, je hebt een werkoverleg, je voert een telefoongesprek of je wilt jezelf of een product verkopen. Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk in je privéleven, maar ook in het bedrijfsleven. Goede communicatie bepaalt voor een groot gedeelte je succes.

Ook non-verbale communicatie is belangrijk. Wat is je houding wanneer je iets vraagt of uitlegt? Wat is jouw communicatiestijl? Wat kun je hierin verbeteren of anders aanpakken? Waar loop je tegen aan? Het is goed om je bewust te zijn van je eigen communicatieve vaardigheden.

Waarneming en communicatie
In deze training neemt Monique je mee naar het allereerste begin: de cel. Aan bod komen o.a. de spijsvertering, spier- en bottenstelsel en het zenuwstelsel. Vanuit de kern leer je opbouwen, als een huis. Je gaat aan de slag met het bekijken van lichaamsleer en je eigen manier van communiceren, je temperament en je stijl. Je leert waarnemen en kijken naar waar iemand uit voort komt (lichaamsleer). Ook  word je je bewust van je eigen talenten, waarden en ambities.