DR Renaud

Docteur Renaud

4Face Center Hoorn gebruikt erg graag de producten van Docteur Renaud. Dit merk is op het gebied van huidverzorging namelijk een absolute topper.

Docteur Renaud trekt voor haar hoogwaardige producten actieve bestanddelen uit het hart van bloemen, fruit en groenten. De actieve ingrediënten richten zich nauwkeurig op wat de ideale huidverzorging verlangt. Docteur Renaud gebruikt meer dan 100 plantenextracten in zijn producten. Van verfrissende framboos en een gezonde glans van wortel tot de zuiverende werking van kalk. Welkom in de botanische tuin van Docteur Renaud!

Plezier maakt je mooi

Om elke schoonheidsstap van de huidverzorging tot een nog groter plezier te maken, prikkelen de formules van Docteur Renaud uw zintuigen. Verrukkelijke geuren, heerlijke texturen en sprankelende kleuren inspireren u voor een goed humeur. Een behandeling met Docteur Renaud is een waar en compleet genot voor uw huid. In haar fruitige behandelingen bij 4Face Center Hoorn, richt Docteur Renaud zich op ontspanning en welzijn. Dit alles gekoppeld aan zachte manuele technieken. Het bezorgt u een onvergetelijk gevoel van plezier en well being.

Werking

De verzorgingsproducten van Dr Renaud zitten boordevol essentiële vitaminen, antioxidanten en actieve werkstoffen die de balans van de huid weer op peil brengen. Bovendien is het hele productgamma volledig organisch en parabenen-vrij. De cosmetische formules worden ontwikkeld voor schoonheidsbehoeften en de behandeling van speciļ¬eke huidproblemen.

DR Renaud biedt vrouwen de mogelijkheid om de vitaliteit en jeugdigheid van hun huid te herontdekken door hen in contact te brengen met de kracht van de natuur.