Couperose / Rosacea

Wat is Plasma?

CNC Skincare coldPLASMA. Een revolutie in Huidverbetering. CNC coldPLASMA is een gloednieuwe technologie voor het stimuleren van de regeneratie van de huid.

De meeste onder ons geloven dat materie 3 aggregatietoestanden heeft: vast, vloeibaar of gas. Echter bestaat er nog een aanvullende fysieke staat dat plasma wordt genoemd. Plasma bevat atomen en moleculen van een substantie die in een “opgewonden staat” verkeren. Plasma genereert een ultrahoge energie frequentie, die naar de huid kan worden geleid, zonder met deze in aanraking te komen. Omdat plasma energie produceert die oscilleert met een hogere frequentie dan laserlicht, veroorzaakt het geen enkele interactie met de componenten van de huid, het bloed of het bindweefsel van de huid, zoals het geval is bij lasertherapie.

Volgens de huidige status van onderzoek is coldPLASMA vrij van bijwerkingen. Geef je huid de energie en frisheid terug! Voor een snel en effectief resultaat!

Behandelingsopties in de cosmetica:
Seborreïsche huid die vatbaar is voor acne: antibacterieel effect, sterke kiemvermindering, ontstekingsremmend.

Oxygenatie in het weefsel: collageen en elastine-bevordering, celmigratie.

Verfijning van de huidtextuur: verwijdering van vuildeeltjes en residuen.

Bevordering van de penetratie van actieve ingrediënten.

Snelle resultaten bij behandelingen van mycosen en schimmelinfecties van de huid en nagels: kiemdodende werking.

Plasma wordt al vele jaren succesvol toegepast in het medische veld, bijvoorbeeld om de genezing van wonden te versnellen en herpesinfecties te minimaliseren.