Cavitatie

Cavitatie

Cavitatie peeling reinigt de huid met behulp van ultrasone golven en micromassage. Dit proces verbetert de microcirculatie en de zuurstofvoorziening van de cellen en zorgt voor een betere opname van werkstoffen door de huid.

Middels deze methode kan op nauwkeurige wijze overmatige talg uit poriën en haarzakjes worden verwijderd en mee-eters en bacteriën kunnen zo worden vernietigd. Het zorgt ook voor een goed behoud en stimulatie van vochtregulatie van de huid. Bovendien helpt het bij de vernieuwing van een uiteindelijk zachtere huid.

Deze nieuwe manier van dieptereiniging gebeurt veilig en zonder bijwerkingen. Cavitatie peeling is speciaal ontwikkeld voor snel geïrriteerde, gevoelige en dunne huid en huid met verwijde haarvaatjes.
Bovendien is het een niet invasieve reinigingsbehandeling voor acne en vette huid. Een huidverzorging met een dieptereiniging van de huid. Deze huidverzorging wordt gerealiseerd door het verwijderen van dode cellen, onzuiverheden en vervuiling. Hierdoor heeft u veel minder last van het verwijderen van 
comedonen (mee-eters).