Bindweesel / Lymfedrainage

Bindweefsel/Lymfedrainage – gelaat

Bij 4Face Peelingcenter word er gebruik gemaakt van 3 soorten lymfedrainage, zodat elke huid type behandeld kan worden. Beter en sneller resultaat.

Bindweefsel/Lymfedrainage middels vacuüm: Een Lymfedrainage van het gelaat middels vacuüm geeft vele voordelen bij een gelaatsbehandeling. Vochtophopingen en afvalstoffen worden afgevoerd naar de lymfebanen, waardoor het gelaat weer haar natuurlijke contouren krijgt. Daarnaast wordt door de vacuüm massage tevens de bloedcirculatie gestimuleerd, zodat de huid meer zuurstof en voeding krijgt. Hierdoor wordt de cel vernieuwing gestimuleerd.

 

 

De Detox touch:

Echt een weldaad voor het lichaam en gelaat! Behandelingen met succes de Detox Touch gezicht , hals , decolleté, inclusief het lichaam. Het is een nieuwe behandelingsmethode met gegarandeerde resultaten in een korte tijd. Het principe is gebaseerd op de techniek Detox Touch een pulserend elektrisch veld tussen de handen en de huid aestheticians cliënt met twee elektroden. Het resultaat is een ritmische trilling van de weefsels. Het is een volledig veilig en effectief!

Manuele lymfedrainage:

Manuele lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Deze ingrepen hebben een zichtbaar beter en sneller resultaat als deze gecombineerd worden met meerdere lymfedrainagebehandelingen. Daarom verwijzen plastische en cosmetische chirurgen hun cliënten door naar de geregistreerde schoonheidsspecialist. Manuele lymfedrainage is ook uitermate geschikt bij acne, stress.

Het resultaat:

– Verbeterde doorbloeding
– Wallen verminderen
– Fijne lijntjes en rimpels verminderen
– Werkt ontgiftend (detox)
– Verbetert cel metabolisme
– Stevigere en compactere huid
– Word ook bij acnetherapie ingezet voor betere afvoer van de talg