Neem contact met ons op: +31613242109

Opleiding BBGlow

De nieuwste trend op beautygebied!

De BB Glow behandeling is de nieuwste trend binnen de beautywereld. Er zijn fantastische resultaten geboekt met deze vorm van semi- permanente BB-cream/ foundation. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en heeft niet alleen een direct zichtbaar effect, maar boekt ook op lange termijn geweldige resultaten.
Naast de verschillende tinten van de foundation kan er ook gebruik gemaakt worden van een combinatie met één van de serums.


Behaal uw certificaat!

Wij, maar natuurlijk ook onze klanten, zijn razend enthousiast zijn over deze behandeling én de fantastische resultaten. Daarom delen wij graag onze kennis met u. 4Face Colege Beaujo biedt u de mogelijkheid om u te certificeren voor de BB Glow  technieken, zodat u deze behandeling in uw eigen salon uit te kunnen voeren.

Theorie & 1 op 1 training met of in een klein groepje.

Met deze training leert u de nieuwste technieken op het gebied van microneedling met behulp van physiolab BB Glow producten. Wij geven deze training in een 1 op 1 of in een groepjes  vorm en u beoefent de technieken op een model. Dit heeft als voordeel dat u écht persoonlijke aandacht krijgt en alle ruimte heeft om vragen te stellen. Omdat de technieken in de praktijk worden aangeleerd zult u daarna zelf moeiteloos de behandeling kunnen uitvoeren. Na afloop van de training ontvangt u een certificaat, u kunt dus direct aan de slag!


Theorie

De werking van onze huid
Resultaten van de BB Glow behandeling
Productkennis en huidtypes
Na-effecten van de behandeling
Risico’s verbonden aan de behandeling

 


Sluit Menu