Neem contact met ons op: +31613242109

BBGlow

Wat is een BB Glow-behandeling?

Een huidgloedbehandeling is de nieuwste trend in huidverzorgingstechnologie. Deze methode van huidverzorging is een populaire behandeling in Singapore en Korea, die verbluffende resultaten oplevert, en die nu net zijn weg over de oceaan naar Nederland en daarbuiten bereikt. De BB Glow-behandeling is een intensieve huidbehandeling die gebruikmaakt van de modernste nanotechnologie om de  lagen van de huid binnen te dringen. Deze nanopenetratie stimuleert de natuurlijke productie van collageen en biedt een groot aantal andere voordelen.

 


Collageen is een natuurlijk eiwit dat door het hele lichaam wordt aangetroffen en het helpt de huid structuur, elasticiteit en levendigheid te geven. Helaas, terwijl je ouder wordt, produceert je lichaam minder collageen, wat op zijn beurt leidt tot rimpels en een verlies van elasticiteit en stevigheid van de huid.

Het stimuleren van de productie van collageen kan het uiterlijk en de textuur van uw huid verbeteren en het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels snel, veilig en betaalbaar verminderen.

 


BB Glow-behandelingen voorzien uw huid ook van BB-serum, dat is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het BB-serum wordt aangebracht met een Dermapen, dat micronaalden gebruikt om de huid te penetreren. Micronaaldjes zijn zo klein dat ze nauwelijks kunnen worden gevoeld en de behandeling is uiterst zachtaardig.

De huidgloedbehandeling verbetert je huid door je poriën op te ruimen en te ontstoppen. Het versnelt ook de groei van nieuwe huidcellen, waardoor uw huid gezonder en feller wordt en de impact van verouderende huidcellen wordt verminderd.

 


Wat te verwachten van een BB Glow-behandeling?

Stel je verwachtingen hoog in, deze behandeling is ontworpen om het uiterlijk van je huid snel te verbeteren, met zichtbare verbeteringen die je vaak meteen na je eerste huidglimbehandeling kunt waarnemen.

Enkele van de verbeteringen die u mogelijk opmerkt zijn:

Minder sproeten
Helderdere meer stralende huid
Een gelijkmatiger huidskleur
Minder verkleuring van de huid
Géén fijne lijntjes en rimpels

 

Een BB Glow-behandeling geeft u meer zelfvertrouwen over uw huid.

Wat zijn de voordelen van een BB Glow-behandeling?

Het belangrijkste voordeel van een huidgloedbehandeling is hoe lang het duurt. Na uw behandelingskuur kunnen de behandelingsresultaten tot vier maanden aanhouden. De behandeling is veilig en het BB-serum is vrij van parabenen, geurstoffen, alcohol en allergenen.

 

Er is geen pijn of downtime bij de behandeling, dus u kunt uw routine hervatten zodra u klaar bent. U zult onmiddellijk resultaten zien, maar het serum zal ook gedurende twee weken na uw behandeling blijven werken. Veel cliënten herhalen de behandeling twee of drie keer om de effectiviteit te maximaliseren.

BB Glow Training in Hoorn en Schagen

4Face College  biedt cursussen voor medische esthetiek, waar u meer te weten kunt komen over de BB Glow-behandeling, die zal worden gegeven door professionals in de sector.

 

Gedachten sluiten

Als u op zoek bent naar een veilige, effectieve en duurzame oplossing voor uw huidproblemen, is een BB Glow-behandeling bij 4Face Center misschien wel de juiste keuze voor u.

U kunt de jeugdige gloed van uw huid herstellen, het uiterlijk van acnelittekens, sproeten en rimpels verminderen en de natuurlijke schoonheid van uw huid tot uiting brengen met deze niet-invasieve behandeling.

 

 

Sluit Menu